Sunday, April 8, 2012

Shrnuti tydne 8/4/2012




Zpatky k zakladu, zpet do lavic:-) pri zhodnoceni uplynuleho tydne se vracim ke svym staronovym zaznamum a zacinam opet sledovat na pravidelne bazi nekolik ukazatelu. Behem sve kratke obchodni kariery jsem se snazil pouzivat nekolik ruznych formatu obchodniho denniku, za posledni rok jsem se ustalil na nekolik zakladnich hodnotach, ktere se snadno vysvetluji a daji se pouzit k pravidelnemu tydennimu zhodnoceni. Jeste je doplnuji kolonkou poznamky kde se snazim zachytit dalsi podstatne udalosti nekvantitativniho charakteru.

Cilem teto statistky je dosazeni konsistentnosti a pravidelne tydenni zhodnoceni dosazenych vysledku. Rad bych take prenesl vahu na vyhodnocovani obchodu ne dle dosazeneho monetarniho vysledku ale na kvalitu rozhodovani (o tom v dalsim postu). Takze ve zkracene podobe vysledky z minuleho tydne:



 Prikladam ctvrtecni short EUR, opet souhrn nekolika faktoru, prvni cas mezi 7:00 - 9:00 muj oblibeny cas, propad predchozi den, nejista PA, neprekonani dennicho Max a odraz o definovane S zony, vyborny RRR, pohraval jsem si s myslenkou drzet az k predchozmu low nicmeme dal jsem prednost dodrzeni pevneho PT take ct zde na ostrovech, je svatek, cili splnim plan po ranu a mam zbytek dne klid:-) a dalsi factor - fear factor - o kterem priste.

No comments:

Post a Comment