Monday, May 7, 2012

Dlouhodobejsi vyhled EUR

Takze jak to vypada na EUR", pri zakreslovnai zony postupuji celkem jednoduse od nejdelsiho TF az k aktualnimu pracovnimu TF, zadna veda a je az s podivem jak se cena vraci i po velice dlouhe dobe k puvodne vytvorenym levelum.
                                                                         Mesicni

 
Tydenni

                                                                           Dennni

                                                                             4H

                                                                                 1H


Nakonec screen z dnesniho vecera, kdy doslo k navstiveni zony z vyssiho TF, konkretne W, vzhledem k tomu ze zona byla jiz navstivena a to celkem do hloubky je pravdepodobne ze se opet podivame v kratke dobe na tento level.



2 comments:

  1. ahoj Jendo, diky za rozbor eurusd, zakreslovani zon chapeme stejne, ja je pouze navic selektuji na konkretnich urovnich, ktere v minulosti vykazovaly velky odpor v opacnem smeru. Pokusim se vysvetlit podrobneji u sebe.

    Jinak vidim, ze se opet venujes i RBR, aspon jednu jsem zahledl na 1h tf, nasel jsi zpusob, jak je zobchodovat s vyssi uspesnosti, nebo je tam mas orientacne?

    Fakt super napad s timhle vzajemnym coachingem, kdybych preci jen nejak odbihal mimo tema, nebo bych byl celkove malo vyrecny pri vysvetlovani, klidne mi to dej najevo, dost casto se zamyslim a puvodni myslenka mi kolikrat pak utece, takze se budu snazit, aby to melo prinos i pro tebe.

    ReplyDelete
  2. RBR aDBD obchoduji ale zalezi na kontextu a poloze (nic noveho:-) zkusim jak najdu chvilku podrobneji popsat, jsou to ale uz detaily spise vypozorovane z kazdodeniho koukani do grafu, nez pravdilo ala S/D. Ta zakreselna me zajima predevsim kuli gapu. Osobne si delam screen ze vsech i potencialnich neuskutecnenych obchodu tak neco pridam. I pres to ze trading je individualni zalezitost co se tyce rozhodovani o obchode verim ze vymena pohledu na trzni situaci a rozbor muze byt vzajemne prospesny, uvidime jak se to bude dat zvaldat casove. Rodina, prace den ma jen 24H :-)

    ReplyDelete