Wednesday, February 13, 2013

Recap tyden Sv.Valentyna :-)

Pokud napisu se casu mam opravdu malo, tak se budu asi jen opakovat, a opakovat. Mezi rodinou, obchodovanim, praci a dalsimi tremi  projekty opravdu casu nezbyva. Tak proto jen velice strucne, dva screen s comentari od pondeli do dneska.
Dale dlouhodobejsi vyhled kde mam jen dve urovne ktere z dlouhodobejshio horizontu se jevi me jako zajimve urovne ktere stoji za povsimnuti.

V pondeli doslo k nejmensimu pohyu DJIA za poslednich 10 mesicu, s velice nizkym volumem, dnes v eufori kratke proorazeni nad 14000 a pote opet zpet napr zde ci zde ci zde. Kdo sleduje dlouhodobeji souvislosti tak samozrejme vi ze tato uroven byla naposledy dosazena pred zacatkem financni krize v roce 2007, neco malo cteni pred spanim o credit derivates a popularne naprikald vyborna kniha The greatest trade ever od John Paulson (mimo jine J.Paulson vydelal biliony dolaru na spekulacich na splasknuti bubliny). Nemuzu sem nedat pohled na DJIA s pouzitiim S/D pristupu. Zona jiz nekolikrat testovana, coz nasvedcuje tomu ze se nejdrive podivame pravdepodobne jeste o trochu vyse pred tim nez dojde ke korekci.
A nakonec jedno skvele motivacni video, vsechny body stoji za zamysleni, nicmene bod 10 je pro trading jak usity. Rozdil mezi looserem a vitezem je ten ze vitez se nikdy nevzda, vitez bojuje a bojuje az dosahne toho co si vytycil, nevzda se dokud nedosahne sveho cile. A to rozhodne stoji za zamyselni.



No comments:

Post a Comment